Οι χώρες από τις οποίες προέρχονται τα ζώα είναι το Βέλγιο, η Γαλλία, η Ιρλανδία, η Ρουμανία, η Ουγγαρία, η Τσεχία, η Σλοβακία και η Πολωνία.
Το μέσο βάρος των ζώων κυμαίνεται από 150 έως 400 κιλά και η ηλικία τους από τέσσερις έως δέκα μήνες. Εισάγονται αρσενικά μοσχάρια και μοσχίδες αναπαραγωγής και τα ζώα επιλέγονται κατά κύριο λόγο από εμάς.
Τα μοσχάρια που εισάγονται χαρακτηρίζονται από άριστη ποιότητα και υψηλές αποδόσεις σε κρέας.
Βασικό προτέρημα της εταιρίας είναι η εγγύηση της καλύτερης ποιότητας των ζώων, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα τις καλύτερες τιμές στην αγορά. Επιπλέον, η παράδοση των ζώων είναι ταχύτατη και το κόστος μεταφοράς εξαιρετικά χαμηλό.
Η πολύχρονη εμπειρία και η βαθιά γνώση βοηθά στην κάλυψη όλων των απαιτήσεων, όσον αφορά τη ράτσα, την ηλικία, τα κιλά, αλλά και την ποσότητα
 
Για να επιτευχθεί η ποιότητα και η απόδοση των μοσχαριών, βασικός παράγοντας είναι η διατροφή τους και οι σωστές συνθήκες διαβίωσης. Χρησιμο-ποιώντας άριστης ποιότητας πιστοποιημένες ζωο-τροφές (καλαμπόκι, κριθάρι, σιτάρι, σόγια, πίτυρο, ενσίρωμα καλαμποκιού, άχυρο και τριφύλλι) η εταιρία αποβλέπει από τη μία στην άριστη ποιότητα κρέατος και στην διασφάλιση της υγείας των ζώων από την άλλη.
Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην υγιεινή διαβίωση των ζώων, που εξασφαλίζεται με τον κατάλληλο εξαερισμό, την επάρκεια χώρου και την συχνή ρίψη πριονιδιού που αποβλέπει στην στεγνότητα του δαπέδου που ανατρέφονται τα μοσχάρια.
Επιπροσθέτως, ο κτηνίατρος της μονάδος διασφαλί-ζει την υγιεινή των ζώων με καθημερινούς ελέγχους. Όλα αυτά βοηθούν στην βέλτιστη απόδοση των ζώων σε ζων βάρος που αγγίζει τα 1.600 γραμμάρια ανά ημέρα.
Η διάθεση των προϊόντων γίνεται με δύο τρόπους:
Α. Με πώληση των προς σφαγή ζώων σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.
Β. Με διάθεση κρέατος από την σφαγή των ζώων στα τοπικά σφαγεία. Επιπλέον, σε συνεργασία με εργαστήρια κοπής-τυποποίησης κρέατος, η εταιρία διαθέτει τυποποιημένο κρέας κάθε είδους.
Το Belgian Blue κατάγεται από το Βέλγιο. Το χρώμα του τριχώματός του είναι συνήθως μπλε με γκρι στίγματα, ωστόσο το χρώμα του μπορεί να κυμανθεί από άσπρο έως μαύρο. Το Belgian Blue έχει την ιδιότητα να μετατρέπει την τροφή που τρώει σε πλούσιους μυς και γι αυτόν τον λόγο το κρέας που παράγει είναι χαμηλό σε λιπαρά. Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό αυτής της ράτσας είναι ο γρήγορος ρυθμός ανάπτυξης σε σύγκριση με την χαμηλή ποσότητα τροφής.
Χαρακτηριστικά
Χώρα Προέλευσης: Βέλγιο
Πόλεις Προέλευσης: Ciney
Μέγιστο βάρος προς σφαγή: 750-800κιλά
Απόδοση σε κρέας: 64-66%
Ποιότητα κρέατος: E , S
Tο Limousin είναι μια ράτσα πλούσια σε μυς, η οποία κατάγεται από την περιοχή Limousin της Γαλλίας. Το χρώμα του κυμαίνεται από ανοιχτό σταρένιο έως σκούρο χρυσοκόκκινο. Το Limousin είναι γνωστό για το χαμηλό του βάρος την ημέρα που γεννιέται, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για εύκολες γέννες, καθώς επίσης για το υψηλό ζων βάρος του και τις υψηλές αποδόσεις του σε άπαχο κρέας την ημέρα της σφαγής του.
Χαρακτηριστικά
Χώρα Προέλευσης: Γαλλία
Πόλεις Προέλευσης: Limousin
Ιδανικό βάρος προς σφαγή: 650-700 κιλά
Απόδοση σε κρέας: 60-62%
Ποιότητα κρέατος: E , U+.
Το Charolais Aubrac είναι μια πολύ επιτυχημένη διασταύρωση μεταξύ της ράτσας Aubrac και της Charolais. Το χρώμα του Charolais-Aubrac είναι λευκό. Η επιτυχία οφείλεται στο γεγονός ότι τα διασταυρωμένα μοσχάρια παίρνουν τα θετικά στοιχεία των ρατσών που διασταυρώνονται όπως ανθεκτικότητα στις αρρώστιες, εύκολη πάχυνση και ποιότητα κρέατος.
Χαρακτηριστικά
Χώρα Προέλευσης: Γαλλία
Πόλεις Προέλευσης: L' Aubrac
Μέγιστο βάρος προς σφαγή: 700-750κιλά
Απόδοση σε κρέας: 60-62%
Ποιότητα κρέατος: U, E.
Το Aubrac είναι μια πολύ παλιά γαλλική ράτσα, τo οποίo είναι φημισμένα για το εύγευστο κρέας του. Ηλιοκαμένο σε χρώμα και με μακριά μυτερά κέρατα, το Aubrac είναι μια ¨σκληρή¨ ράτσα με μεγάλη αντοχή στις αρρώστιες, μακροζωία και πολύ εύκολο στην πάχυνσή του.
Χαρακτηριστικά
Χώρα Προέλευσης: Γαλλία
Πόλεις Προέλευσης: L' Aubrac
Μέγιστο βάρος προς σφαγή: 650-700κιλά
Απόδοση σε κρέας: 60-62%
Ποιότητα κρέατος: E , U+.
Το Charolais κατάγεται από την Γαλλία και συγκεκριμένα από την περιοχή Σαρόλ απ' όπου προέρχεται και το όνομά τους. Το τρίχωμα αυτής της ράτσας είναι λευκό. Επιπλέον, το Charolais είναι γνωστό για τους μεγάλους και εμφανής μυς του και την ικανότητά του να διατηρεί τα υψηλά του χαρακτηριστικά ακόμα και έπειτα από διασταυρώσεις. Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του είναι η τέλεια κατανομή λίπους-μυών.
Χαρακτηριστικά
Χώρα Προέλευσης: Γαλλία
Πόλεις Προέλευσης: Charolles
Μέγιστο βάρος προς σφαγή: 750-800κιλά
Απόδοση σε κρέας: 58-60%
Ποιότητα κρέατος: U , U+.
Το Simmental είναι μια πολύπλευρη ράτσα μόσχων η οποία κατάγεται από την κοιλάδα Simmen της δυτικής Ελβετίας. Το χρώμα του τριχώματός τους είναι ανοιχτό καφέ με άσπρες αποχρώσεις. Το Simmental είναι ζώο μικτής απόδοσης, παραγωγής κρέατος και γαλακτοπαραγωγής. Μερικά αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά αυτής της ράτσας είναι η ταχεία τους ανάπτυξη, η ευκολία της μεταχείρισής τους, η υψηλή και μακροχρόνια γονιμότητα και η μακροζωία τους.
Χαρακτηριστικά
Χώρα Προέλευσης: Ελβετία
Πόλεις Προέλευσης: Simmern
Μέγιστο βάρος προς σφαγή: 600-650κιλά
Απόδοση σε κρέας: 54-56%
Ποιότητα κρέατος: R , U.